Iznajmljujemo i prodajemo
nekretnine za Vas

Bavimo se uslugama posredovanja u kupovini, prodaji i iznajmljivanju nekretnina.

Vodimo Računa O Vašoj Nekretnini

Ukoliko želite prodati ili iznajmiti vašu nekretninu, tu smo da Vam pružimo savjet kao i podršku u samom procesu prodaje ili iznajmljivanja nekretnina.

Nekretnine koje prodajemo ili iznajmljujemo

Kuća na Pofalićima, Sarajevo

KUĆA U OPĆINI NOVO SARAJEVO

Prodaje se ograđena kuća sa parking mjestom i voćnjakom, na izuzetnoj lokaciji. Nalazi se u ulici Fra Matije Divkovića. Kvadratura kuće iznosi 56m2, te okućnica 720m2.

Za više informacije možete kontaktirati broj +38761788551 ili mail.

Stan na Mejtašu, Sarajevo

IDEALAN stan NA MEJTAŠU

Izdaje se namješten stan koji se nalazi u ulici Hadži- Sulejmanova broj 3, u izuzetno mirnom naselju. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila, i spavaće sobe, te je u sklopu stambene kuće. U blizini stana  se nalaze svi potrebni objekti za život zakupca, a sami centar grada je udaljen svega par minuta hoda. 

Sve ostale informacije možete dobiti na naš telefon ili mail.

Stan u ulici Koševo, Sarajevo

Odličan stan u centru Sarajeva

Prodaje se prostran trosoban stan u ul. Koševo 24, općina Centar, površine cca 80 m2. Stan se nalazi u potkrovlju, te posjeduje predsoblje-trpezariju, dnevni boravak, kuhinju, dvije spavaće sobe, te kupatilo. U neporednoj blizini stana nalaze se supermarekti, pekare, fakulteti, Druga gimnazija, knjižare, a svega par minuta laganog hoda je udaljen od Predsjedništva i užeg centra grada.

Sve ostale informacije možete dobiti na naš telefon ili mail.

Kuća u Rajlovcu, Sarajevo

PORODIČNA KUĆA u NASELJU RAJLOVAC

Kuća se nalazi u ul. Senada Čolića 14,Rajlovac, općina Novi Grad.
Kvadratura kuće iznosi cca 200 m2, i okućnica 400 m2. Kuća je smještena na dobroj lokaciji, lijepo osunčana, te u mirnom i ugodnom okruženju. U blizini kuće nalaze se svi potrebni objekti (škola, marketi, pekara, autobuska stanica, i sl.)

Sve ostale informacije možete dobiti na naš telefon ili mail.

Kuća u Dobroševićima, Sarajevo

MODERNA KUĆA u NASELJU RAJLOVAC

Kuća se nalazi u naselju Dobroševići,ul. 14 Juna br.5. Smještena je na parceli od 640m2,a kvadratura kuće iznosi 180m2.Struktuirana je od dva opremljena sprata (četiri spavaće sobe,dnevni boravak,kuhinja,trpezarija,ostava)i garažom. Ispred kuće nalazi se parking pogodan za više auta,dok se iza kuće prostire voćnjak i zelenilo.Kuća je jako dobro osvijetljena i smještena u izuzetno dobrom okruženju. Od kuće, škola je udaljena svega par minuta laganog hoda. Marketi,autobuska stanica,pekara,sve je smješteno u blizini kuće.
Sve ostale informacije možete dobiti na naš telefon ili mail.

Kuća u Starom Gradu, Sarajevo

VIŠE OBJEKATA u NASELJU STARI GRAD

Kuća posjeduje 800 m2, i zemljište od 320 m2. Riječ je o kompleksu dvije kuće, unutar kojih se nalazi više stambenih objekata, pogodnih za stanovanje i izanjmljivanje. Veoma prostrana i osvijetljena, idealna za pokretanje biznisa. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji Starog Grada, sa manjim parkingom ispred kuće.
Sve ostale informacije možete dobiti na naš telefon ili mail.