Naše usluge

Usluge održavanja, modernizacije, adaptacije i posredovanja u kupovini
i prodaji nekretnina naša su specijalnost.

01

Vlasnici

Kompanija AL REAM pruža cjelovitu uslugu klijentima u pogledu upravljanja i održavanja privatnih stambenih objekata u ime i za račun vlasnika koji nisu u mogućnosti ili ne žele ovu djelatnost obavljati sami.

Bez nezavršenih projekata u kući!

Naš cilj je da klijentima na jednom mjestu pružimo kompletnu i cjelovitu uslugu za njihovu imovinu kako bi njihova imovina ostvarila puni potencijal. Naš posao uključuje analizu, izradu plana i izvršavanje svakodnevnih zadataka potrebnih za pravilno funkcionisanje stambenih i poslovnih objekata koji uključuju kancelarijske prostore, prodajne prostore, apartmante, industrijske i skladišne prostore, rekreacijske prostore kao i institucionalne nekretnine. Naš tim se sastoji od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa nekretninama na području cijele Bosne i Hercegovine i to iskustvo nudimo našim klijentima kao garanciju za uspjeh naših projekata.

ODRŽAVANJE

Za Vas radimo redovno i generalno čišćenje, održavanje vaših nekretnina i pomoćnih objekata (kotlovnica/podruma/skladišta/garaža), dvorišta i zelenih površina.

UREĐIVANJE/RENOVIRANJE

Uređujemo i renoviramo Vaš dom ili poslovne prostorije u skladu sa vašim zahtjevima i u skladu sa najnovijim standardima.

IZNAJMLJIVANJE

Za Vas i u Vaše ime vodimo proces iznajmljivanja stambenih ili poslovnih objekata, uključujući analizu, oglašavanje, pregovore i upravljanje odnosom sa najmoprimcom za vrijeme trajanja najma.

PRODAJA

Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji stambenih i poslovnih objekata na tržištu Bosne i Hercegovine stoji Vam na raspolaganju u cjelovitom procesu prodaje nekretnine – od analize, oglašavanja, vođenja pregovora do zaključivanja ugovora i primopredaje nekretnine.

02

Investitori

Upravljanje objektom predstavlja niz usluga potrebnih za pravilno vođenje poslovnih objekata koji su potrebni za njegovo pravilno funkcionisanje i njegovu maksimalnu iskoristivost, a koje vlasnik objekta povjerava nama kao vanjskom saradniku. AL REAM prilikom upravljanja objektima koristeći metode propisane europskim normama postiže dugoročnu uštedu i korist za svoje klijente.

Ne brinite o vašem poslovnom objektu!

Naš cilj je da našim klijentima na jednom mjestu pružimo kompletnu uslugu za njihovu imovinu, a kako bi njihova imovina ostvarila puni potencijal. Naš posao je predviđanje i izvršavanje svakodnevnih zadataka potrebnih za pravilno funkcionisanje komercijalne i stambene nekretnine. Naš tim se sastoji od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa nekretninama na području cijele Bosne i Hercegovine i to iskustvo je na raspolaganju našim klijentima i garancija je uspjeha naših projekata i zadovoljnih klijenata.

Savjetovanje i usluge procjene

Uz više pažnje proučavanju nekretnine, te što više tačnih i bitnih informacija uvrstimo u procjenu, to ćemo se više približiti njenoj realnoj tržišnoj vrijednosti i lakše doći do potencijalnog kupca.

Posredovanje pri kupovini i najmu

Posredujemo pri kupovini i najmu vaših nekretnina i uz pomoć raznih vrsta oglašavanja,  koji će osigurati da informacija o prodaji vaše nekretnine dođe do što većeg broja potencijalnih kupaca.

Upravljanje i
održavanje

Naš cilj ja da svojim angažmanom olakšamo proces održavljanja i upravljanja. Upravljanje nekretninama ima cilj očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Naš tim održava zgrada i zemljište.

Preseljenje/
relokacija

Pružamo usluge prilikom preseljenja i pomažemo Vam pri traženju smještaja, procesima, dozvolama te izrađujemo plan relokacije kako bi i vaši uposleni imali manje briga kada dođe vrijeme za promjenu objekta.